Как да съобщим, че очакваме бебе - интересни идеи



Вече сте разбрали вълнуващата новина - ще ставате майка! Вероятно нямате търпение да я споделите с близките, или напротив искате да изчакате, за да подготвите изненада за съобщаването на голямата новина. И в двата случая, ако се чудите как, прочетете някои идеи в следващите редове:

1. Ако това е втора, трета или т.н бременност, можете да включите по-големите деца, като например им направите тениски със забавен надпис, или държат табелка с надпис, че ще стават "кака" или "батко". Може да измислите и някоя по-креативна снимка с децата. След като снимката е готова можете да я изпратите на близките си, или да я сложите в рамка и да им съобщите лично.


2. Смешни снимки за двойки - някои двойки имат страхотно чувство за хумор и измислят какви ли не начини за съобщаването на новината чрез забавни снимки. Потърсете в Интернет и ще откриете много интересни варианти.


3. Малки обувки, малки бодита, чорапки, шишенца. Може да ги надпишете, може да бъдат опаковани заедно с теста за бременност (ако ще съобщавате на таткото), или към тях да напишете картичка. Във всеки случай вида на мънички дрешки, ще засили чувството на умиление при съобщаването на благата вест.


4. Надписи - може да надпишете чаша или тениски за бъдещи баби и дядовци, или за лели и чичовци. А защо не и за бъдещия татко.

5. Снимки с домашни любимци - има строхотни идеи, когато домашния любимец обявава, че в къщата ще има още един член на семейството. Отново може да разгледате в Интернет за идеи.


6. Десерт - можете да приготвите чудесен десерт (торта, мъфини, кекс, чийзкейк или каквото обичате) с надпис за съобщавате на новината.


Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с мен! 

Можете да посетите и да се абонирате 🔔 за канала в YouTube 🎞️ ОТ ТУК.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Норми за ръст и тегло при деца от 0 до 3 години - ТАБЛИЦИ

Стихчета за Баба Марта

Благодаря ти, мило мое дете!

Последователи