Как да изберем столче за хранене

 
Един безспорен помощник в живота на всеки родител е столчето за хранене. На какво да обърнем внимание при избора му вижте по-долу.
  1. Надежден производител - столчето би ви служило дълго време и само един висококачествен модел би издържал на всекидневната му многократна употреба.
  2. Регулиране на височината на седалката и на облегалката - за осигуряване на максимален комфорт на малчугана, който, разбира се, е от първостепенно значение.
  3. Мека и удобна седалка - освен това и изработена от такъв материал, че да бъде лесна за почистване. И не само...
  4. Цялостно да бъде лесно за почистване!
  5. Движение - преценете до каква степен за вас е важно лесното преместване от едно място на друго. Някои модели са снабдени с колелца, добре е и столчето да разполага с опция за заключване на колелата, когато това е необходимо.
  6. Предпазни колани - задължителен елемент от столчето за хранене. Обърнете внимание до колко могат да се регулират, дали пасват на вашето дете и  да не му пречат, разбира се.
  7. Удобство при сгъване - столчето трябва да се прибира лесно, да бъде компактно и да не заема много място, когато не го използвате.
  8. Ценови диапазон - отново огромен избор на варианти и при цените. Изберете най-добрия вариант като съотношение цена-качество!
Приятно пазаруване! 

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с мен! 

Можете да посетите и да се абонирате 🔔 за канала в YouTube 🎞️ ОТ ТУК.

Вижте още: Списък за пазаруване ↓


Коментари

Популярни публикации от този блог

Норми за ръст и тегло при деца от 0 до 3 години - ТАБЛИЦИ

Стихчета за Баба Марта

Благодаря ти, мило мое дете!

Последователи